Ülevaade sisetelefoni Vizit omadustest

Tänapäeval on üks populaarsemaid sisetelefonisüsteeme tootja Vizit sisetelefonid. Nende intercomide populaarsus on tingitud mitte ainult Venemaa kliima kliimatingimustele kohandatud seadmete kvaliteedist, vaid ka üsna taskukohastest hindadest.
Tüübid ja mudelid

Tootmisettevõtte Vizit tooteid toodetakse mitmes modifikatsioonis:

  • intervjuud SM, N seeria BVD modifikatsioonidele (koos kõneplokiga kuni sajale abonendile), BVD ja BUD modifikatsioonide 300 seeria intercomid (kõne- ja juhtplokiga kahekümnele, kaheksakümnele ja kahesajale abonendile) on paigaldatud mitmele korterile, pakkudes kahesuunalist täisdupleksne suhtlus külastaja ja tellija vahel, samuti sissepääsuukse luku lukust vabastamise kaugjuhtimispult korterist;
  • BVD 400-seeria modifikatsioonide seeria intercomid ühe abonendi jaoks mõeldud kõneplokiga, pakuvad külastaja ja abonendi vahel kahesuunalist duplekskommunikatsiooni, sissepääsuukse luku lukust lahtilaskmise kaugjuhtimispulti, samuti visuaalset kontrolli kõnekeskuse ees oleva olukorra üle;
  • Intercom 400 Comfort on sisekõned nii ühe kui ka nelja abonendi kõneplokiga;
  • intercomi seeria 400 BVD ja BUD mugavuse muudatused koos kõne- ja juhtseadmega, mis on mõeldud nelikümmend abonendile ja ka kahesajale abonendile.