ABLOY tooted – kvaliteet ja vastupidavus

Kvaliteet

Kõrgeima turvataseme tagamiseks vastavad ABLOY tooted rahvusvahelistele, riiklikele ja erilistele kliendi standarditele ja isegi ületavad neid.

ABLOY kvaliteet on tooted ja teenused, mis vastavad alati klientide ootustele. Usk meie lahenduste turvalisusesse, nende usaldusväärsusesse ja kasutusmugavusse töötab igas olukorras. Meie toodete töö tagamiseks kõigis, isegi kõige raskemates tingimustes, testitakse tooteid sagedamini kui standardid nõuavad.

Pikaealisus

Iga ABLOY toote vastupidavust testitakse tingimustes, kus seda reaalses elus kasutatakse, avade arvu – standardis määratletud koormuse suhtes. Kõigepealt testitakse tooteid Abloy enda laboris, seejärel spetsiaalsetes atomiseeritud laborites.

Mõned näited meie endi testidest, mis näitavad, kuidas ABLOY ketasilindrid peavad vastu pool miljonit avamistsüklit, mis on viis korda suurem kui standardsed nõuded; ABLOY CERTA mootorilukke testiti 500 000 avamistsükli osas külgkoormusega 5 kg – mis on enam kui kahekordne standardnõuete kohaselt.

Füüsilised rünnakud

Lisaks mehaanilistele katsetele kontrollitakse vastupidavust ja töökindlust pidevalt ka käsitsimeetodeid kasutades, näiteks haamri vastupanu takistamine, keerdumine ja venitamine.

Korrosioon

Korrosioonikatse põhineb standardil EN 12320, kuid katsetingimusi karmistatakse, kasutades katsekambris soolaudu udu asemel äädika udu.

Kvaliteedisertifikaadid

Abloy Oy-le on väljastatud SFS-EN ISO 9001 kvaliteedisertifikaat alates 1980. aastatest ja SFS-EN ISO 14001 keskkonnajuhtimissüsteemi sertifikaat alates 1990. aastatest. 2009. aastal sertifitseeriti Abloy vastavalt OHSAS 18001 – töötervishoid ja tööohutus.